EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

30% ръст в он-лайн покупките на мебели

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

30% ръст в он-лайн покупките на мебели

mail17:05 | 25.10.2019прегледи 638 коментарикоментари 0


Онлайн продажбите в категория „мебели“ са се увеличили с 30% в сравнение със същия период на миналата година, отчита водещият търговец за домашен дизайн и декор в Източна Европа Vivre. Спрямо общите продажби в платформата 34% от всички покупки, достигнали българските домове тази година, са мебели. В отделните категории 24% от продажбите формират артикулите за кухня и баня, 20% е текстилът, 12% отбелязват интериорните декорации, 8% са осветителни тела и 10% са в категория „лайфстайл“.

Ако до преди няколко години българските потребители с неохота купуваха мебели онлайн за сметка предимно на декорации за дома, днес ръстът на поръчките за масивни мебели се покачва. От деветте пазара, на които Vivre оперира, България отбелязва 20% от всички продажби.

 „Средната стойност на една онлайн поръчка тази есен възлиза на 105 евро, а най-популярните категории са мебели, текстил и осветителни тела. За пиковия сезон договорихме специални условия с наши доставчици от Испания, Англия, Португалия, Германия, и подобрихме ценообразуването на продукти, които отбелязват високо търсене“, заяви Андрей Станеску, Главен търговски директор на търговеца..


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg