EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

2 ВУЗ приемат без изпит победители в WEBLOZ ’10

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

2 ВУЗ приемат без изпит победители в WEBLOZ ’10

mail13:09 | 10.03.2010прегледи 1283 коментарикоментари 0


Победителите в тазгодишното Национално състезание по уеб дизайн интернет програмиране WEBLOZ ’10 ще имат възможността да кандидатстват  в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”, без приемен изпит. Финалният кръг ще се проведе на 23 – 25 април 2010 г. в гр. Лозница, а Златен спонсор на събитието е СуперХостинг.БГ.
“Още от първото състезание някои участници се интересуваха дали няма да подсигурим прием на учениците в някой университет. Вече имаме щастието да го направим, и то не само в един. През WEBLOZ ’10 ще се признаят оценки за вход в поне два университета - Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”. За да се възползвате от приема без изпит е необходимо да се регистрирате, да участвате и да спечелите едно от призовите места на WEBLOZ ’10 във всяка категория - “Уеб дизайн” и “Интернет програмиране”, и разбира се, да завършвате средното си образование. Надяваме се, това да е приятна изненада за много от завършващите и се надяваме да успеят. Искаме да благодарим на ръководството на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев” за това, че откликнаха с радост на предложението за партньорство и се радваме, че ще имаме възможността да работим заедно.“ - заяви Тихомил Кулев, основател на Фондация “Технология за младите”, която организира WEBLOZ ’10.
Той изрази задоволството си, че след подкрепата от две от най-големите асоциации на брашна в България, сега последва и подкрепа от страна на образованието. Друга изненада за участниците е удължаването на срока за регистрация, която ще може да се извърши до 14 март, а обявяването на допуснатите до 2-ри кръг ще стане на 22 март.
Повече информация за признатите оценки ще бъде публикувана по-късно на сайтът на състезанието - http://webloz.net/


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg