EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

16 фирми на изложение CISMEF в Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

16 фирми на изложение CISMEF в Китай

mail10:40 | 11.10.2017прегледи 9975 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира участието на 16 български предприятия в 14-то издание на  Международен панаир за малко и средни предприятия – CISMEF`2017 в Народна Република Китай. Събитието се провежда в гр. Гуанджоу  и продължава до 13 октомври 2017 г.

Страната ни се представя с национален щанд от 162 кв.м. и с производители в секторите на парфюмeрията и козметиката, натурален пчелен мед, сокове и безалкохолни напитки, вина, плодово-зеленчукови консерви и др.

Участието на българските компании се реализира с помощта на Китайското Правителство, което предоставя безплатно стандартно оборудвани изложбени щандове, осигурява безплатна реклама на националното участие и оказва съдействие при участие в съпътстващите прояви.

С национални щандове ще бъдат представени фирми от над 20 чужди държави включително Южна Корея, Малайзия, Япония, Тайланд, Русия, Хонг-Конг и други. По време на проявата проведени събития като: International Industrial Cooperation and Investment Matchmaking Activity, China SME Summit, The Second Asia-Europe SME Financing Seminar и други.

В рамките на форума ще се проведат двустранни срещи на участниците, организирани от Bank of China, както и бизнес форум, по инициатива на ИАНМСП и Ръководител СТИВ Шанхай,  на който ще бъдат представени  възможностите за инвестиции в страната ни на китайски партньори. 

Фирмите, които представят България на международната проява, са: „АСМ Диагностика“ ООД (апаратура за диагностика), „Бест Фрутс“ ЕООД (производство на безалкохолни напитки, пюрета, плодови сокове), „Бългериън Роуз Куийн“ ООД (производство на продукти от розово масло), „Веда“ ООД (производство на оцет и лимонов сок), „Винпром Русе” АД (производство на вина), „Гама Вита“ ЕООД (производство на хранителни добавки), „Гарван“ ЕООД (търговия), „Изабела Милкова Ле Парфюм“ ЕООД (парфюмерия), „Истлинк България“ ООД (Представяне на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие и Тракия икономическа зона, Пловдив, инвестиционни проекти и др.), ЛВК „Винарска изба Брестовица" (производство на вина), „Лозко“ ЕООД (производство на вина), „Олинеза Премиум“ ООД (плодово-зеленчукови консерви), „ОМ Груп“ ООД (търговска и консултантска дейност), „Рам Комерс“ ООД (натурален пчелен мед), „Рефан България“ ООД (парфюмерия и козметика), Селскостопанска Асоциация за международни отношения ДЗЗД (Международна дейност в областта на селското стопансво и земеделието).

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg