EUR 1.9558
USD 1.6679
CHF 1.8136
GBP 2.1728
CNY 2.3881
you tube
mobile version

16 държави показват новости от модерната медицина

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

16 държави показват новости от модерната медицина

mail06:30 | 17.10.2019прегледи 409 коментарикоментари 0


Последно поколение новости от медицината, стоматологията и фармацията показват над сто фирми от 16 държави на изложбата „Медикус, Денто Галения 2019“. „Прави впечатление, че тази година участниците представят  повече нови  продукти. Очевидно, бизнесът отговаря на нагласите на професионалистите да обновят здравния сектор“, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.   

„Медикус, Денто, Галения“ също отговаря на тези нагласи, като дава възможност на специалистите на едно място да намерят всичко – иновативни експонати, интересни презентации, делови срещи,  заяви той при откриването на 25-ото издание на деловия форум, който продължава от 16 до 19 октомври.

Това е една прекрасна изложба, която отбелязва устойчиво развитие през годините, изтъкна в своето приветствие заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков, който откри „Медикус, Денто, Галения 2019“.  Благодаря  на ръководството на Международен панаир Пловдив за възможността да се докоснем до съвременната медицина, добави той и пожела успех на всички участници, преди да пререже лентата.

След това заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков разгледа щандовете на изложителите и се запозна с новостите, които те представят. Над 30 иновативни продукта с приложение в стоматологията и медицината  демонстрират навлизането на модерните технологии в терапията и профилактиката. Очаква се те да привлекат повече от 4500 посетители специалисти.

Участниците в изложбата презентират медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Експозициите представят най-актуалните тенденции, научни постижения в различни области на медицината и новости от практиката. Те се намират в палата 2 и може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.       

Специалистите имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив. Билетът струва  5 лева, за ученици и пенсионери е 3 лева. Той важи и за други прояви, които се провеждат паралелно:  Специализирана изложба „Цветна есен“ (16-20 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ с Европейска филателна изложба (17-20 октомври), международни киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа  (19-20 октомври).


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg