EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

15 оферти за е-правителство

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

15 оферти за е-правителство

mail09:00 | 10.04.2012прегледи 438 коментарикоментари 0


15 фирми и консорциуми подадоха оферти за участие в най-големия търг за дейности, свързани с ускоряване на електронното правителство. Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка с предмет: „Развитие на административното обслужване по електронен път” ще бъдат отворени в присъствието на кандидатите за изпълнители. Съобщението е на пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Проектът е с бюджет 18 млн. лева и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК), съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд.
Конкурсната документация беше разделена на 5 обособени позиции: 1. „Анализ, идентифициране и вписване на първичните администратори на данни и техните услуги в регистрите на електронното правителство"; 2. „Реализиране на приоритетни административни услуги за централната администрация"; 3. „Реализиране на приоритетни административни услуги за общинската администрация"; 4. „Разработване на референтен модел на архитектура за централните администрации и общинските администрации"; 5. „Усъвършенстване на портала и доизграждане на системата на електронното правителство във връзка с административно обслужване". Според условията на тръжната документация една фирма може да спечели само една обособена позиция.
Отварянето на ценовите предложения ще се състои днес от 11.00 ч, в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщения, ул. „Дякон Игнатий” 9.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg