EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

14 000 учат безплатно борсова търговия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

14 000 учат безплатно борсова търговия

mail12:40 | 17.10.2011прегледи 953 коментарикоментари 0


Над 13 500 човека от цялата страна са се обучили безплатно през последните 3 години как да търгуват на световните борси през интернет. Броят на обучаващите се нараства с около 20% всяка година, съобщи Trader.bg*. От платформата са инвестирали над 100 хиляди лева в провеждането на курсовете. Допълнително са вложени и средства в изграждането и поддържането на вътрешен кол център със специалисти, които денонощно отговарят на въпроси по телефон и чат.
Безплатни курсове се провеждат в 6 областни града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора минимум по 3 пъти в годината. Средно по 250 човека (над 2 пъти повече от студентите в един „поток” в университет) присъстват на всяко едно обучение.
„Всеки, който прохожда в борсовата търговия, трябва да се научи да следва правила, които ще му помогнат на първо време да ограничи загубите си, а след това и да реализира печалби. През последната 2 години, все повече и повече хора искат да знаят кои са основните правила за търговия на световните финансови пазари, как се анализират новини или се разчитат графики. Вероятно това е така, защото безработицата расте, покупателната способност намалява и хората търсят алтернативни начини за препитание”, коментира Пламен Пейчев, главен дилър в Trader.bg и един от хората, които водят курсовете. „Търговията на световните пазари няма нищо общо с хазарта, необходими са знания”, добави той.
Предстоящите безплатни обучения са във Велико Търново на 29 октомври, Варна на 30-ти, Бургас, София и Пловдив, съответно на 12, 20 и 26 ноември.

*Trader.bg е българска платформа за търговия, чрез която от личния си компютър всеки може да търгува на международните финансови пазари с валути, злато, петрол, акции и индекси. Платформата предлага търговия със злато, петрол, 170 валутни двойки, 13 индекса от САЩ, Европа и Азия и много акции на компании. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg