EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

12 оферти за инфраструктура в ИЗ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

12 оферти за инфраструктура в ИЗ

mail13:10 | 11.04.2019прегледи 843 коментарикоментари 1


Силен интерес предизвика мегапоръчката на Национална компания "Индустриални зони" (НКИЗ) за над 70 млн лв. за изграждане на инфраструктура в няколко парка в страната. Оферти са подали компаниите "Джи Пи груп", "Трейс груп холд", "ПСТ груп", "Геострой", "Галчев" и др. Офертите са 12, но още при подаването един от кандидатите отпада. В търга ще има три победителя, с които ще се подпишат 4-годишни рамкови споразумения за проектиране и строителство на общо 22 километра улици. За всяка дейност ще има отделно възлагане, като общата сума не може да надхвърля 72.05 млн. лв. без ДДС.

Това е втори опит за възлагане на поръчката, като първият беше прекратен през ноември миналата година часове преди приема на оферти. Освен лекото увеличение на стойността на договора и дължината на планираните улици обявата от февруари не се различава съществено от предишната. Не е включено изграждането на пречиствателни станции в индустриалните зони, липсата на което беше основният аргумент за спирането на първата процедура.

Откритата поръчка е за инженеринг на инфраструктура в обекти на държавната НКИЗ, което включва проектиране и строителство на общо 22 100 м улична мрежа. Освен Божурище, Карлово, Кърджали, Суворово и село Телиш (Плевенско) към локациите този път е добавена и София (600 м).

Източник: Фирмени новини, Капитал

 

 

 

 


 
Коментари
 
Филип Кирилов - 11-04-2019 г. 22:46:32

Добри оферти има дано да ги поеме фирма можеща и вършеща работата си качествено.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg