EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

10 туристически „възела“ България-Македония

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

10 туристически „възела“ България-Македония

mail14:08 | 11.06.2018прегледи 1179 коментарикоментари 0


За периода януари - май 2018 г. сдружение Пирински туристически форум – Благоевград, в партньорство с Екологично сдружение Планетум – Струмица, организира  10 работни срещи на новоизградената Мрежа за устойчив туризъм „Трансграничен център за забавления“.

Всяка от тридневните срещи беше домакинствана от различен туристически „възел“ или мини-дестинация в рамките на Благоевградска област от България и Югоизточен планов район, Македония. Възлизите са Банско, Струма, Благоевград, Гевгелия, Радовиш,Ново село, Гоце Делчев, Струмица, Петрич, Дойран. По време на срещите представители на всеки от участващите „възли“ се запознаха на място с наличното и потенциално туристическо предлагане, направиха оценки от маркетингова гледна точка и набелязаха възможностите за усъвършенстване и устойчиво развитие на мини-дестинациите, чрез разработването на общи модерни и атрактивни допълнителни туристически услуги.

Предстои окончателното комплектоване на тези първи съвместни туристически услуги на Мрежата, изграждането на интернет-портал и маркетинг на новото туристическо предлагане.

Мрежага се изгражда с подкрепата на ЕС в рамките на проект „Трансграничен център за забавления“, съ-финансиран чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Интеррег-ИПП България – Бивша Югославска република Македония.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4153