EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

10 бг фирми на изложение в Москва

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

10 бг фирми на изложение в Москва

mail12:10 | 21.11.2011прегледи 987 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български фирми в Международно изложение за мебелна промишленост и интериор „Мебел 2011”. Форумът ще се проведе от 21 до 25 ноември 2011 г. в най-големия московски изложбен комплекс ЦВК „Експоцентър”.
Изложението “Мебел” в Москва има 35-годишна история и е най-мащабното в този бранш в Русия. То има и висок международен рейтинг – факт, който ежегодно привлича широко чуждестранно участие. Богатата съпътстваща делова програма дава възможност за срещи и обмен на информация за най-новите постижения и технически разработки в областта на мебелната промишленост, както и за тенденциите в развитието на пазара. В последното издание на „Мебел” през 2010 г. на обща площ от 72 584 кв. м. са се представили 887 компании от 28 държави.
В рамките на изложението са отделени 7 тематични секции: STYLE – класически и модерни мебели от различни страни; COMFORT – мека и корпусна мебел за дома; COMPONENTS – части и принадлежности за производство на мебели; KITCHEN – кухненски мебели, техника и аксесоари; OFFICE – офис-мебели и специални мебели; DESIGN – мебелен дизайн; DECOR – вътрешен дизайн, интериор.
Българските участници ще се разположат на Националния щанд (павилион 7, зала 4) на обща изложбена площ от 240 кв.м.
На „Мебел 2011” в Москва своята продукция ще представят:
Мебелфаб АД – Благоевград (производство на столове), Елимекс ЕООД – с. Добродан, общ. Троян (производство на маси и столове от масивна дървесина), РИВА 21 АД – Петрич (производство на столове и маси), Билдинг Арх Арт Енд Дизайн ЕООД – София (проекти за обзавеждане), Кирил Навущанов – с. Брестник, обл. Пловдив (производство на уникални мебели и дизайн), Мебели ИВВЕКС ООД – Стара Загора (производство на мека мебел), Мицикулеви ООД – с. Костандово, общ. Велинград (производство на мебели), Мебел К ЕООД – Кюстендил (производство на мебели), Интериор 46 ООД – Русе (производство на мебели за дома и офиса), Белкаро - България ЕООД – София (производство на мебели).
Международно изложение „Мебел 2011” в Москва е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Следващата промоционална проява в календара на ИАНМСП до края на 2011 г., в която ще участват българските малки и средни предприятия, е Международен занаятчийски панаир L’Аrtigiano in Fiera, Италия (4-12.12.2011 г.).
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg