EUR 1.9558
USD 1.6658
CHF 1.8243
GBP 2.1513
CNY 2.4871
you tube
mobile version

Фирми: Нов шеф на БАА и на Филип Морис България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Нов шеф на БАА и на Филип Морис България

mail16:11 | 21.03.2017прегледи 1645 коментарикоментари 0


Станимир Николов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) с 20-годишен опит в аутсорсинг бизнеса на мениджърско ниво. Директор на EPAM Systems, той има опит в стратегическо консултиране, подобрение на процесите, технологично активиране и аутсорсинг услуги. „Избирането ми за председател ми дава възможността да постигна една много значима цел - заедно с другите членове да допринесем за растежа и развитието на иновациите в аутсорсинг бизнеса в България“, споделя Станимир Николов.Членове на новия управителен съвет на БАА са: Йордан Гинев - съосновател на Bulpros Consulting, с 10-годишен мениджърски опит в аутсорсинг бизнеса; Мая Миланова – изпълнителен директор и оперативен мениджър на Експириън за България; Пламен Цеков - съосновател и изпълнителен директор на Scale Focus, професионалист в IT сферата, софтуерното развитие и аутсорсинг индустрията и Юлиян Милев – финансов директор на TELUS International за Европа, с финансов опит от Citibank, инвестиционната компания Entrea Capital и Kraft Foods.

По последни данни към края на 2016 г. в сектора са били заети над 46 000 души като над 26% от тях работят в компаниите членове на БАА. „БАА ще фокусира работата си през следващите две години в няколко основни направления - инвестиция в качествено образование, като сме готови да подкрепим институциите и учебните заведения в развитието и подготовката на младите хора за професиите на бъдещето; към промотирането на България като бизнес и аутсорсинг дестинация ще положим усилия да покажем, че страната ни е добро място за работа и живот на квалифицирани специалисти от цял свят, и не на последно място -  смятаме да работим за разрастването на асоциацията в Югоизточна Европа”, допълни Станимир Николов.

------------------------------

Джордж Маргонис поема управлението на компанията Филип Морис България, която повече от 10 години присъства стабилно в България със своето добре познато портфолио от международни марки, сред които Marlboro – марка номер едно по продажби в света. Той застава начело на Филип Морис България в момент, когато организацията е отличена като „Най-добър работодател за 2016 г.“ в България от AON и е получила в началото на 2017 г. престижния сертификат “Top Employer” от международния Top Employer Institute.

Преди назначаването му за генерален мениджър за България Джордж Маргонис има ключова роля в проекта на Филип Морис Интернешънъл в Гърция за стартирането на продажбите на IQOS - на най-новите революционни бездимни тютюневи изделия на компанията, наричани още и продукти с намален риск (RRPs – Reduced Risk Products), които са с потенциал да намалят индивидуалния риск, както и вредата за населението, в сравнение с пушенето на традиционни цигари. 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg