EUR 1.9558
USD 1.7466
CHF 1.8363
GBP 2.1435
CNY 2.4689
you tube
mobile version

Търг на конфискувани златни и сребърни накити

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Търг на конфискувани златни и сребърни накити

mail08:05 | 22.11.2019прегледи 509 коментарикоментари 0


Териториалната митническа дирекция "Южна морска" обяви публична продажба чрез търг с тайно наддаване на златни и сребърни накити - пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и колиета с общо тегло 20,198 кг, съобщиха от Агенция "Митници".

Сред обявените за продажба бижута има и четири сребърни часовника, три златни игли и два биберона със златен обков. Контрабандните златни и сребърни изделия са били задържани при митнически проверки на пункта с Турция Капитан Андреево в периода от 2016 до 2018 година и за тях вече са приключили досъдебните или административнонаказателните производства, уточняват от митниците.

Двата биберона със златен обков, които се предлагат на търга, са били открити през август 2016 г. Те са били укрити в картонени пакети под леглото в шофьорската кабина на турски камион, влизащ в страната от Турция, заедно с още 601 златни накити, които също са предмет на продажба.

За предстоящия търг златните и сребърни бижута са обявени в 8 групи, а желаещите за участие в търга следва да подадат заявление за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Купувачите на стоките е необходимо да притежават разрешение за извършване на сделки с благородни метали, се посочва още в съобщението.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg