EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Сътрудничество РВД & АЗ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сътрудничество РВД & АЗ

mail10:02 | 24.08.2015прегледи 2017 коментарикоментари 0


Генералният директор на ДП РВД Георги Пеев и изпълнителения директор на Агенцията по заетостта Валентина Георгиева подписаха споразумение за сътрудничество.
Агенцията по заетостта ще предоставя на ДП РВД актуална информация за лицата, които търсят работа по обявените от компанията позиции. Споразумението ще позволи на ДП РВД да се включва в трудови борси, организирани от партньорски организации в рамките на EURES мрежата, както и в събития за привличане на български граждани, които учат и работят в чужбина.
Агенцията по заетостта ще бъде основен партньор в кампанията за набиране на кандидати за ръководители на полети.
Споразумението е част от кампанията на ДП РВД за привличане на млади хора за професията. Приемът на документи е постоянен и се извършва чрез официалният портал на компанията - bulatsa.com.

ДП РВД улесни кандидатстването за професията ръководител на полети. Кандидатите, които не притежават валиден сертификат за владеене на английски език, ще могат да преминат тест във фирмата, със съдействието на Центъра за професионално и продължаващо обучение на Нов български университет. Изпитът е безплатен, а успешното преминаване ще се зачете при разглеждане на документите
ДП РВД има постоянен прием на желаещите да упражняват професията ръководител на полети. В началото на месец ноември стартира новия подбор на кандидатите, които са подали документи до 30.10.2015 година.
За да се станете ръководител на полети е необходимо да преминете 6-те етапа на подбора и да завършите успешно професионалното обучение за длъжността. Задължително изискване към всички кандидати е висше образование – с минимална образователна степен „бакалавър“, без значение на специалността, както и добро владеене на английски език. Пълната информация за условията на кандидатстване, етапите на обучение и пълния комплект необходими документи можете да получите на сайта на ДП РВД.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg