EUR 1.9558
USD 1.6705
CHF 1.8103
GBP 2.1437
CNY 2.4534
you tube
mobile version

Нов управител на ИКЕА

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов управител на ИКЕА

mail11:03 | 07.08.2020прегледи 456 коментарикоментари 0


zoom_sssМагазин ИКЕА София приветства своя нов управител – Яна Якимова, която встъпи в длъжност през месец юли. Тя има 10 години опит в компанията, като започва кариерното си развитие в ИКЕА още с откриването на първия физически магазин на шведския бранд в България и поема управлението на отдел „Връзки с клиенти“. От 2013 г. ръководи отдел „Продажби“ в продължение на 6 години, до назначаването й като заместник-управител на магазин ИКЕА в София през 2019 г.

Преди това Яна е заемала мениджърски позиции в сектора на туризма и обслужването на клиенти. Придобитата магистърска степен по Икономика на туризма в УНСС София, както и множеството корпоративни обучения, спомагат за усъвършенстването й в сферата на обслужването на клиенти, продажби и управлението на екипи. 

„Щастлива съм за възможността заедно с екипа ми да продължаваме да правим ИКЕА любим магазин на жителите и гостите на София. Усилията ни сега са насочени към това да запазим пълната работна динамика и да устоим на предизвикателствата, които ни отправя настоящата ситуация", споделя Яна Якимова.


Тагове: ИКЕА, управител
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg