EUR 1.9558
USD 1.8039
CHF 1.8380
GBP 2.3505
CNY 2.5817
you tube
mobile version

Нов дистрибутор на Lavazza в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов дистрибутор на Lavazza в България

mail15:00 | 17.07.2019прегледи 938 коментарикоментари 0


Lavazza и „Софсток“ ООД подписаха споразумение, определящо Софсток ООД като новия изключителен дистрибутор на италианската марка за кафе за България от 15 септември 2019 година.

Договорът обхваща дистрибуцията на продуктите на Lavazza у нас в каналите за търговия на дребно, хранителните услуги, сектора за обслужване на офиси (Office Coffee Service) и вендинг автомати. С подписването на това споразумение започва нов етап от развитието на марката в България с цел увеличаване на броя на потребителите на Lavazza във всички сегменти, чрез по-фокусиран и целенасочен пазарен подход, иновации и нови продукти. Партньорството между двете дружества отразява бъдещия план за растеж на италианската марка в България, която е важен пазар за бранда.

"Софсток" е познат дистрибутор в категория „Кафе“, а също и в каналите за търговия на дребно и хранителните услуги, като портфолиото на компанията включва редица големи международни марки. Целта на компанията е да даде възможност на Lavazza да реализира амбициите си на българския пазар, на който е повече 27 години.

 

„Щастливи сме да подновим бизнес партньорството си с Lavazza и сме уверени, че въз основа на нашата добра практика досега, заедно ще постигнем още по-големи резултати в бъдеще." – сподели Мирослав Печев, собственик на „Софсток” ООД.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg