EUR 1.9558
USD 1.8275
CHF 2.0371
GBP 2.2603
CNY 2.2603
you tube
mobile version

ЖП гара Ст. Загора и нейният началник - видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЖП гара Ст. Загора и нейният началник - видео

mail06:57 | 01.11.2022прегледи 1439 коментарикоментари 0


В този епизод от поредицата „Историята ми" ще ви срещнем с живата история на жп гара Стара Загора - инж. Марин Георгиев. Той започва работа на гарата през далечната 1979 г. През своя професионален път е заемал различни позиции, а днес е нейн началник.

Във видеото е проследено миналото, настоящето и бъдещето на жп гара Стара Загора през очите на нейният началник. Реконструкция на гаров комплекс Стара Загора се финансира по Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г.

По време на ремонта ще се извършат следните строителни дейности: - пълно архитектурно обновяване на приемното здание, пешеходния подлез и перонните покрития; - саниране и конструктивно усилване на отделни елементи от носещите конструкции на приемното здание; - частично функционално преустройство на помещенията в приемното здание; - подмяна на електроинсталацията, водоснабдителната и канализационната система; - изпълняване на вертикална планировка, паркоустройство и благоустройство на околното пространство и други.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg