EUR 1.9558
USD 1.6529
CHF 1.8150
GBP 2.1418
CNY 2.4403
you tube
mobile version

Екстремно байк шоу на „Природа, Лов, Риболов“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Екстремно байк шоу на „Природа, Лов, Риболов“

mail10:03 | 18.03.2019прегледи 441 коментарикоментари 0


Екстремно байк шоу и демонстрации с коне тежковози ще има за първи път на изложбата „Природа, Лов, Риболов“. Тя ще се проведе от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив, където повече от 60 фирми ще презентират оборудване за лов, риболов, спорт и  туризъм. Атракциите  са част от съпътстващата програма,  включваща  над 10 събития.

Уникалното байк шоу съчетава свободен стил и траял – преодоляване на препятствия с изключително висока степен на трудност. На мобилен скейт парк своите умения ще демонстрират най-добрите каскадьори с велосипеди  на Балтика от клуб „Грийнтрайълс“ в Рига, Латвия. Те правят  екстремния байк  достъпен за широката публика. Сега и хилядите почитатели на този спорт в България ще имат възможността да се насладят на виртуозни изпълнения, заредени с много адреналин. Клубът ще представи в Пловдив най-мащабната си програма, с която прави зрелищни турнета вече над 7 години.

Другата новост на „Природа, Лов, Риболов“ е теглене на трупи с коне от най-силните породи - български и арденски тежковоз. Те се използват за прибиране на дървен материал от  труднодостъпни терени. Българският вид се отличава с масивно телосложение и голяма работоспособност, обясниха от Сдружението за коневъдство и конен спорт ДВАЛ. От известна ферма в Пещера идват арденските тежковози. Те са бързи и не отстъпват по мощ на малък трактор, казват експерти. Демонстрациите може да се видят всеки ден.

„Природа, Лов, Риболов 2019“  отново ще предложи модерно хоби оборудване, много иновации и атракции. Участниците ще покажат  в палата 3 изделия за лов, риболов, екстремни спортове и туризъм: оръжия, муниции,  принадлежности, облекло, обувки,  аксесоари,  лодки, оптически и навигационни уреди,  други продукти и услуги за  свободното време, ловни трофеи и старинни пушки. Изложителите представят също интересни туристически дестинации и модерни тенденции в зелената икономика. 

25-ото издание на „Природа, Лов, Риболов“ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието,  храните и горите. Посетителите специалисти ще могат да осъществят директни срещи с водещи компании и да намерят идеи за  бизнес.  За широката публика изложбата ще бъде интересна с новостите и забавна с атракциите в съпътстващата програма.

Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов“ и останалите прояви от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които са по същото време в Панаира: Специализирана изложба „Цветна пролет“ (от 27 март), Европейски форум на социалната икономика (от 28 март),  Италиански фестивал на красотата и прическата  (от 29 март), международни киноложки изложби  (от 30 март).


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg