EUR 1.9558
USD 1.6133
CHF 1.8160
GBP 2.1976
CNY 2.4915
you tube
mobile version

Доставка на храна + подреден хладилник

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Доставка на храна + подреден хладилник

mail17:30 | 12.06.2019прегледи 1335 коментарикоментари 0


Компанията Уолмарт, която се опитва да се превърне в достойна конкуренция на Амазон в доставките по домовете, обяви, че нейните служители не само ще доставят покупките до домовете на клиентите, но и ще ги подреждат в хладилника, предаде Франс прес.
Новата услуга, предлагана от Уолмарт, ще се нарича "У дома". Началото й ще бъде поставено тази година в няколко американски градове. Така Уолмарт ще се конкурира с услугата на Амазон, наречена "Ключът на Амазон". При тази услуга благодарение на код, който всеки пък се променя, служител на Амазон може да влезе в къщата на клиента в негово отсъствие и да остави пакетите, които носи, вместо да чака пред вратата.
Сега клиентите на Уолмарт, които ще искат да се възползват от подобна услуга, ще трябва да инсталират електронна система за отваряне на вратата, за да могат доставчиците да влязат и да доставят носеното до кухнята, хладилника, до гаража или до което и да е място в къщата. Служителите, които ще изпълняват тази услуга, ще бъдат оборудвани с камери, които ще заснемат действията им. Кадрите ще могат да се гледат от клиентите на живо или по-късно.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg