EUR 1.9558
USD 1.6679
CHF 1.8136
GBP 2.1728
CNY 2.3881
you tube
mobile version

"ДиТех" акцент на панаира в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"ДиТех" акцент на панаира в Пловдив

mail06:05 | 07.06.2019прегледи 611 коментарикоментари 0


Седмицата на дигиталните технологии „ДиТех“ е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив. За първи път той ще бъде излъчвана на живо в Интернет заради големия интерес. Това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.

Новата инициатива  „ ДиТех“  се осъществява  в рамките на изложбата „Инфотех“.  Обединява тематични експозиции  и събития  в областта на телекомуникациите,  информатиката,  цифровизацията, навигацията и телематиката. Включва  повече от 20 тематични конференции, мастър класове  и  над 200 лектори.

Ще бъдат обсъдени  трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите. Участниците ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните  тенденции,  да видят изделия  на  водещи компании,  да направят виртуална разходка в реалностите на утрешния ден.

„Инфотех 2019“  ще демонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0. Тя ще представи ултрамодерни продукти на фирми от  най-динамично развиващия се  сектор. 

Производители и търговци от цял свят  ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби:  „Ауто сити Пловдив“ – за автомобили, транспорт и автосервизно оборудване със специално издание за модели с бизнес предназначение; Стройтех“ -  строителна техника, електротехника, материали, инструменти ,технологии; „Машиностроене“ - машини, технологии, роботика, автоматизация; Енеко“ - енергетика, екология, химия, управление на водите.   Очаква се над седемстотин компании и близо 30  000 посетители специалисти от страната и чужбина  да присъстват на  най-мащабната среща на бизнеса в България, която ще се проведе  от  23 до 28 септември  2019 г. в Международен панаир Пловдив.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg