EUR 1.9558
USD 1.7817
CHF 1.8484
GBP 2.1794
CNY 2.5109
you tube
mobile version

Даниел Панов остава начело на НСОРБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Даниел Панов остава начело на НСОРБ

mail08:55 | 28.02.2020прегледи 392 коментарикоментари 0


Даниел Панов е преизбран за председател на Националното сдружение на общините в България, съобщиха от пресцентъра на община Велико Търново.
Кандидатурата му е била единствена по време на Общото събрание на организацията, събрало над 360 делегати от местната власт в цяла България и е била гласувана с мнозинство.
"Вярвам, че няма да загубя нито частица от мотивираността и енергията си, за да продължим заедно да градим стабилни мостове на доверието", е посочил Панов. Той е подчертал, че взаимното уважение ще продължи да бъде в основата на съвместната работа между общините.
Качеството на живот, социалната справедливост и финансовата стабилност на общините са приоритети в дейността на Сдружението в новия мандат на местната власт.
Един от акцентите в преговорите с Министерството на регионалното развитие и благоустройството остава продължаването на Националната програма за енергийна ефективност, която има категоричната подкрепа на хората, е коментирал Панов.
В най-кратки срокове предстоят поредица от срещи за да бъдат изяснени всички законови възможности за намиране на най-благоприятното и справедливо за всички страни решение в управлението на пътищата и определянето на обхвата на платените пътни участъци, е уточнил той.
Даниел Панов е отбелязал, че на дневен ред е и настояването на общините за определянето на общи правила за субсидирания обществен превоз на пътници от обезлюдените населени места.
Темата за събирането, преработката и компостирането на отпадъците ще бъде част от работата на местните власти и през идните години, е посочил Панов.


Тагове: НСОРБ, Панов
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Туризъм: София е младежка дестинация

07:55 | 04-03-19 | 2444