EUR 1.9558
USD 1.7888
CHF 2.0178
GBP 2.3307
CNY 2.4641
you tube
mobile version

ВиК София - област предлага електронна фактура

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ВиК София - област предлага електронна фактура

mail13:05 | 10.07.2024прегледи 462 коментарикоментари 0


ВиК София - област предлага на своите клиенти възможност за комуникация с дружеството чрез електронна фактура. Регистрацията в Е-фактура (e-inv.bg) дава възможност на клиентите да се информират своевременно за възникнали задължения по партидата си, да подават самоотчети и да следят графика за отчитане на водомерите.

Това прави електронната фактура практичен начин за управление на разхода и сметките за вода, особено при имоти със сезонна заетост, в които не се живее постоянно, съобщиха от компанията.

Юридическите лица, регистрирани в e-inv.bg, могат да наблюдават всички партиди на бизнеса си, да предоставят достъп на оторизирани лица, например счетоводители и да пестят време и ресурс.  

Регистрацията в е-фактура дава възможност на клиентите:

да изтеглят всички  издадени финансови документи: месечни фактури, дебитни и кредитни известия, авансови фактури, разписки за лихва и др. във формат PDF. 

да проследяват всички направени плащания, като е видимо мястото и дата на плащане.

да подават самоотчет по електронен път и да се информират за неговия статус, както и за причината, в случай, че самоотчетът не е приет от оператора.

да получават известия за издаден нов финансов документ.

да получават известие, с което се напомня, че клиентът има неплатена фактура, която е вече с изтекъл срок на плащане;

да наблюдават партиди в случай на клиенти – юридически лица. С една регистрация (едно потребителско име и парола). Към една регистрация могат  да бъдат присъединени всичките обекти или клиенти, без да се налага индивидуална регистрация за всеки поотделно с различни потребителски имена и пароли. 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg