EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БГ агенция с PR награда за ЦИЕ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БГ агенция с PR награда за ЦИЕ

mail12:30 | 27.06.2011прегледи 1324 коментарикоментари 0


Специалната награда за Централна и Югоизточна Европа на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) получи агенция PR Point за едногодишната работа по информационната кампания „В ЕС вие имате потребителски права. Отстоявайте ги!”. Кампанията беше отличена между 18 други кандидатури от региона и е сред конкурентите за първото място на Златните световни награди на ИПРА за 2011-та година. „Радваме се, че усилията ни бяха уважени. Тази награда доказва, че професионализмът на българските комуникационни кампании и агенции е на световно ниво”, споделя управителят на PR Point, Галин Бородинов. Информационната кампания спечели гласовете на журито с широк спектър от дейности към различни целеви групи и с творчески подход при избора на инструменти. Тя включваше специални събития за бизнеса и семействата с малки деца, роуд шоу из всички областни градове, множество печатни и уеб материали, тв филм, поредица видео клипове и дейности в онлайн социалните мрежи. Наскоро кампанията спечели и награда от БАПРА в категорията „Комуникационна кампания на годината”.
Наградите на ИПРА се раздават вече двадесет години, а журито е от изтъкнати професионалисти от 29 страни. Тази година категориите бяха 27, номинациите за тях бяха общо от 50 държави, като награда за Централна и Югоизточна Европа беше определена за първи път.
„Броят и качеството на номинациите доказа, че дори и в тези тежки за икономиката времена, връзките с обществеността отговарят на двойното предизвикателство – да осигурят добавена стойност и творчество в рамките на ограничен бюджет”, смята председателят на международното жури, д-р Зехра Гюнгьор, член на борда на ИПРА от Турция. Наградите на победителите в различните категории ще бъдат връчени по време на специална церемония в Истанбул на 21 октомври 2011 г. Тогава ще бъде обявено и кой от тях печели голямата награда на ИПРА за 2011-та година. Повече за наградите на ИПРА и пълния списък на победителите по категории можете да видите тук.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 990