EUR 1.9558
USD 1.6133
CHF 1.8160
GBP 2.1976
CNY 2.4915
you tube
mobile version

Security Expo 2013 - изделия и разработки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Security Expo 2013 - изделия и разработки

mail09:00 | 13.02.2013прегледи 520 коментарикоментари 0


20-тата Юбилейна международна специализирана изложба Security Expo 2013 в Интер Експо Център - София и тази година ще предложи топ иновативни продукти в областта на сигурността, безопасността и охраната.
Фирма АКОН ще представи топ продукта на KABA -“TOUCHGO“, за отваряне на вратата с едно докосване. В джоба на имащия право на достъп се намира чип, а декриптирането се предава до устройството чрез докосване с ръка.
Друг иновативен продукт на фирмата ще бъде презентиран на изложението - активна механична защита за врати “GEMIINY” с над 200 патента, произведена в Германия. Достъпът до отвора за ключа на вратата е защитен с продукт от масивна стомана и механичен код с 22 милиарда комбинации.
Хит на пазара след изложението ще бъдат и бравите за гардеробчета за фитнес и СПА центрове “Smart lock” от Корея. Те са с код, карти, водоустойчиви гривни и управление в мрежа чрез WIFI.
Друга новост, представени от АКОН, ще е системата за физически контрол на достъпа Турникет “KABA Kerberos TPB E01/E02”, както и компоненти и системи за контрол на достъпа “KABA EVOLO” и “KABA EXOS” с топ секюрити протокол Legic Advant и Mifare Desfire.
Фирма ПРО АУДИО ще презентира системи за гласово оповестяване при пожар на обществени обекти и системи за комуникация и Интерком.
Тайванската компания D-link ще представят продуктите си за видеонаблюдение, които са широко разпространени на летища, в метро, гари и магазини, също така и в полицията в Букурещ. Продуктовата гама на компанията е подходяща както за малкия, така и за средния и големия бизнес. Софтуерът за управление се предлага напълно безплатно и съдържа много богат набор от възможности за управление на голям набор камери.
Посетителите на изложението ще имат възможността да се запознаят с богатата гама от IP камери на D-link. На изложбата Security Expo ще има камери за всеки вкус и джоб, започвайки от най-достъпните за малки компании DCS – 942L, които предлагат възможност за нощно заснемане и слот за SD карта. Преминавайки през HD и Full HD устройствата DCS-2310L, достига до професионалните серии DCS – 7010L.
Всички заинтересовани от нашумелите напоследък въпроси свързани с управление и поддръжка на сградния фонд, ще могат да присъстват на лекция за фасилити мениджмънта, като част от семинарната програма на изложбата. Темите ще бъдат насочени към основните моменти в управлението и поддръжката на сградния фонд, като се даде повече информация за охраната, сигурността и безопасността.

SECURITY EXPO 2013 очаква своите партньори и гости от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център - София и ще се проведе паралелно с изложбите: MachTech&Metal - машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM - автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA - електронна промишленост и телекомуникации; PLAST - пластмасова и каучукова промишленост; Transport & Logistics - транспорт и логистика (6-8 март).

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.
EconomyNews.bg е медиен партньор на събитието.

 


Тагове: иновации, експо
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg