EUR 1.9558
USD 1.6551
CHF 1.8103
GBP 2.1642
CNY 2.3783
you tube
mobile version

NATURA &CO придоби Avon

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

NATURA &CO придоби Avon

mail17:40 | 13.01.2020прегледи 1709 коментарикоментари 0


Преди дни Natura &Co. финализира  придобиването на Avon Products, Inc. и назначаването на нов старши лидерски екип, който да управлява следващата фаза на растежа на компанията. Това придобиване създава четвъртата по големина компания за красота в света. Natura & Co, която търгува на борсата B3 в Сао Пауло, също започна да търгува и чрез американските депозитарни разписки (ADR) на Нюйоркска фондова борса от 6 януари.

Съвкупността от Avon, Natura, The Body Shop и Aesop значително разширява обхвата на мулти-каналната, мулти-брандова група, насочени към преките потребители, предоставяйки продукти за красота на над 200 милиона потребители в целия свят.

Новата компания продължава да работи в директните продажби, в онлайн пространството и извън него, чрез над 6,3 милиона консултанти и представители. Освен това групата ще придобие ключова позиция в ритейл търговията с повече от 3000 магазина и разширено дигитално присъствие, обхващащо всички компании от портфолиото им.

Natura & Co планира да реализира брутни приходи от общо над 10 милиарда щатски долара годишно, повече от 40 000 сътрудници, широко продуктово портфолио и присъствие на пазара в повече от 100 държави.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg