EUR 1.9558
USD 1.6529
CHF 1.8150
GBP 2.1418
CNY 2.4403
you tube
mobile version

50 родни фирми на нехранителни стоки в Kaufland

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

50 родни фирми на нехранителни стоки в Kaufland

mail18:45 | 04.08.2020прегледи 244 коментарикоментари 0


Над 50 български производители на нехранителни стоки предлагат продукцията си в Kaufland България. Броят им варира спрямо сезона, като някои от тях работят с компанията от самото начало. Със съдействието на търговската верига онези от тях, които имат възможността да отговорят на изискванията за обем, изнасят продукцията си и за хипермаркетите компанията на чужди пазари, в които Kaufland присъства.

Сред основните нехранителни продукти, произведени в България, които компанията предлага, са стоки за дома и трапезата. За 2019 година компанията реализира продажби на близо 5 милиона броя нехранителни стоки, произведени в България. Всеки продукт, произведен у нас, е обозначен със сърце в цветовете на трибагреника на своя ценови етикет с цел клиентът да се ориентира лесно и бързо към родната продукция.

Веригата продава над 5000 нехранителни продукта в своя асортимент в зависимост от сезона, от които над 1200 са стоки под собствени марки. Категорията включва текстил, грижа за дома, градината и автомобила, всичко необходимо за кухнята и трапезата, електроуреди, детски играчки и стоки „направи си сам“.

Над 60% от всички производители на хранителни и нехранителни стоки, с които компанията работи, са български от почти всеки регион на страната. Над 85% от оборота на компанията е формиран от български доставчици, а в редица от ключовите за българския потребител хранителни категории процентът на родно производство преобладава.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България влезе в ERM 2 със сегашния курс

19:21 | 07-10-20 | 692