EUR 1.9558
USD 1.8039
CHF 1.8380
GBP 2.3505
CNY 2.5817
you tube
mobile version

Рилският манастир - най-популярната забележителност

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рилският манастир - най-популярната забележителност

mail06:05 | 02.07.2019прегледи 336 коментарикоментари 0


Рилският манастир е най-популярната културна забележителност в България сред чуждестранните туристи, но събира близо 20 на сто по-малко отзиви в TripАdvisor от Аквапарка в Слънчев бряг. Това показват данни от ново проучване на агенция за медийни анализи, представено на дискусия "Comms Talks: Tourism" в София, съобщиха от ПР-агенция, ангажирана с проекта.

Същевременно, в българските медии за черноморския курорт основно се говори негативно, като близо 70 на сто от публикуваните статии през изминалата година обсъждат Слънчев бряг през призмата на престъпността. Пловдив има наполовина по-малко последователи в социалните мрежи и 30 на сто по-малък обем споменавания в онлайн пространството като Европейска столица на културата от италианския си еквивалент през 2019 г. - Матера.

Основна тема на дискусията е ролята на комуникациите - медии, PR, маркетинг и реклама, в създаването на единен, положителен и устойчив "бранд" за България.

"Comms Talks: Tourism" е четвъртото от поредицата тематични по сектор събития Comms Talks, които целят да активизират диалога между практици от четирите съставни части на комуникационната индустрия: вътрешните комуникационни отдели, агенциите, медиите и медийните анализатори.

 

           

           


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg