EUR 1.9558
USD 1.7425
CHF 1.8411
GBP 2.1702
CNY 2.4661
you tube
mobile version

Първата борса за злато в България в Румъния

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Първата борса за злато в България в Румъния

mail07:10 | 25.10.2019прегледи 473 коментарикоментари 0


Основната мисия на финансовата компания е да се утвърждава като най-голямото успешно обменно бюро и дилър на инвестиционно злато не само у нас, но и в други страни от Балканския полуостров. Към момента дилърите са се концентрирали върху присъствието в Румъния, по-специално Букурещ (търговския център AFI Cotroceni).

Планът на компанията е да продължи да развива бизнеса си с доставка на валута до адрес, както и разгърне дейността си онлайн, чрез интернет магазина си за злато и валута. От Tavex съобщават, че са първия дилър на инвестиционно злато, който предлага пълния набор от услуги в Румъния. Румънските клиенти ще се радват на много по-конкурентни цени на златото, както и модерен начин да си го закупят или продадат.

След последното увеличение на златото до 1500 долара, българите са станали по-богати с почти половин милион лева в рамките на дни, ако се погледне закупеното от нашенци злато през последните две години спрямо ръста на цената на метала. Трендът глад за злато да продължава да расте не само у нас но и в световен мащаб.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg