EUR 1.9558
USD 1.6133
CHF 1.8160
GBP 2.1976
CNY 2.4915
you tube
mobile version

Приходите на JYSK България неочаквано добри

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Приходите на JYSK България неочаквано добри

mail13:15 | 02.12.2020прегледи 663 коментарикоментари 0


Магазини JYSK в България успяват да достигнат най-добрите финансови резултати досега, с оборот от 71,8 млн. лева и печалба преди да бъде обложена с данъци от 8,2 млн. лева. В проценти цифрите изглеждат така: оборотът се е повишил с 21,7%, докато необложената печалба е 105,7% в сравнение с миналата финансова година. Това показват данните на компанията.

„Тазгодишните резултати надминаха очакванията ни. Беше една трудна година, една от основните ни грижи бе да продължим дейността си по възможно най-безопасния начин за нашите служители и клиенти, спазвайки препоръките и разпоредбите. Постигнатите резултати са благодарение на нашите колеги, които се справиха с всички усложнения и успяха да се адаптират. В същото време през тази година видяхме от каква важност е домът. Нашите клиенти искат да освежат дома си или поне да добавят малко повече комфорт. Радваме се, че избраха нашите артикули за мястото, където прекарват най-голяма част от времето си.“, заявява Алекс Брату, Country Manager JYSK Румъния и България

Групите артикули, които отбелязват ръст в продажбите, в сравнение с миналата финансова година, са мебели за градина, матраци и интериорни мебели. JYSK отваря първия си магазин в България през 2005 година. През финансовата 2019/2020 открива 6 нови магазина в България. Към момента притежава 35 магазина, в които работят 325 служители.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg