EUR 1.9558
USD 1.7503
CHF 1.8209
GBP 2.1955
CNY 2.4629
you tube
mobile version

Нови дати за изложби на Пловдивския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови дати за изложби на Пловдивския панаир

mail06:32 | 12.03.2020прегледи 10995 коментарикоментари 0


Пролетните изложби от календара на Международен панаир Пловдив, които трябваше да се състоят от 25 до 29 март 2020 г.,  ще бъдат осъществени на нови дати заради настоящата епидемиологична обстановка в България. Промяната е във връзка с Решение на Министерския съвет и заповед на Министъра на здравеопазването с цел допълнителни предпазни мерки относно заболяването COVID-19.

Международен панаир  Пловдив се присъединява към усилията на  лидерите в изложбената индустрия по света и на българското правителство  за ограничаване на разпространението на заразата, като пренасочва своите прояви за следващ период, въпреки че бяха планирани сериозни превантивни мерки за гарантиране на безопасността на участниците.

Всяка година близо 300 фирми и над 30 000 посетители от страната и чужбина се включват в  изложбите „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“, Европейския  форум за социално предприемачество, Италианския  фестивал на красотата и прическата, киноложките състезания, които се организират  в последната седмица на месец март.  Интересът  на бизнеса,  специалистите и масовата публика тази година е още по-голям, затова скоро  ще бъдат обявени нови дати за тяхното провеждане.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg