EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Най-добрите стоматолози работят в с. Телиш

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-добрите стоматолози работят в с. Телиш

mail17:46 | 08.10.2015прегледи 1600 коментарикоментари 0


Станаха ясни победителите в шестото издание на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика”. Голямата награда получи д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев, Дентален кабинет „РТВ Dental”, с. Телиш. С първа награда в категория «Мениджър на дентална клиника» бе отличена Рада Кортезова, управител на Ортодонтска клиника „Валор”, София.

Д-р Деян Славов, Дентални кабинети „Д-р Деян Славов“, Русе, получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет”.

В категория „Зъботехника” носителят  на голямата награда „Мениджър на зъботехническа лаборатория“ стана Бисер Димитров, управител на СМТЛ "Арт Дентал България".

Бяха отличени още дентални клиники и кабинети от цялата страна.

В мотивите си за голямата награда, връчена на д-р Таков и д-р Банчев, с. Телиш, журито изтъкна предприемчивостта и смелостта им да направят сериозни инвестиции в този регион на страната, в полза на местното население. Извършен е ремонт, обновяване, постигане на съвременен интериор на съществуващата база. Закупено е модерно дентално оборудване, ортопантомограф и др. „Очертана е реалната границата между държавното здравеопазване и частното. И е премината” – подчертава още в мотивите си журито.  Организатори на конкурса „Мениджър на дентална практика” са Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), Асоциацията на денталните дилъри в България (АДДБ) и в. „Стоматологичен свят”.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg