EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Набират лекари за Лондон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Набират лекари за Лондон

mail06:32 | 17.06.2019прегледи 908 коментарикоментари 0


Продължава набирането на лекари-специалисти по Обща медицина за работа в Лондон, като към момента остават 70 места. Работните позиции са отворени за кандидатстване за всички общопрактикуващи лекари в много държави от Европейския съюз, включително България, Хърватия, Гърция, Италия, Литва, Полша и Испания. Специалистите, набрани по проекта, ще имат възможност да работят в две от най-атрактивните области на Обединеното кралство, а именно Херфордшир и Западен Есекс. Курсовете за обучение за всички одобрени кандидати ще се проведат в Пясѐчно, близо до Варшава, като стартират първо на 12 август, а след това – в началото на ноември месец.

Херфордшир и Западен Есекс са сред най-живописните райони в Южна Англия. Те разполагат с отлични учебни заведения и се намират в близост до централен Лондон. Според класация на uSwitch Better Family Life Index, която изследва живота в 138 британски окръга, Херфордшир е най-доброто място за живот във Великобритания. Херфордшир и Западен Есекс са известни като китни малки градове и природни резервати, които са сред любимите места на известни филмови режисьори.

Тазгодишната програма за лекари-специалисти по Обща медицина се фокусира не само върху напредването в кариерата, но и върху личностното развитие. Paragona иска да се увери, че участниците се чувстват спокойни и сигурни.

Участниците получават пълна работна заплата по време на обучението си и до 8000 британски лири при тяхното преместване. Първоначално, семейните лекари, които работят около 17 часа на седмица, изкарват близо 70 000 паунда. След този период на адаптация работата им се увеличава до 37.5 работни часа на седмица, с годишна заплата от 80 000 паунда. След две или три години, един лекар обикновено изкарва 90 000 паунда на година.

 


Тагове: лекари, Лондон
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg