EUR 1.9558
USD 1.6529
CHF 1.8150
GBP 2.1418
CNY 2.4403
you tube
mobile version

Кампания „Магазинчето на квартала“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кампания „Магазинчето на квартала“

mail15:02 | 02.06.2020прегледи 425 коментарикоментари 0


Целта на кампанията „Магазинчето на квартала“ е да подпомогне малки квартални търговски обекти в справянето им с трудностите в момента

Системата на Кока-Кола в България стартира инициатива, с която цели да подкрепи малките търговци в страната в справянето им с икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Първият етап на кампанията „Магазинчето на квартала“ ще обхване над 500 селектирани малки търговски обекта в цялата страна - те ще получат инвестиция под формата на необходим инвентар, който ще им помогне да развият и облагородят бизнеса си. По този начин търговците ще бъдат подпомогнати да задържат старите си клиенти и да привлекат нови, въпреки затрудненията и икономическите последствия от разпространението на COVID-19 в страната. В следващите няколко месеца търговските представители на Кока-Кола ХБК ще подкрепят собствениците на малки магазини с експертизата и знанията си, натрупани в професионалния им опит, за това как да направят обектите по-привлекателни за потребителите от кварталите, в които се намират.

По-късно тази година предстои и вторият етап на „Магазинчето на квартала“, в който още 1 000 търговски обекта ще станат част от кампанията.

Наред с безопасността и здравето на служителите, основен приоритет на компаниите в Системата на Кока-Кола в България е подпомагането на местните общности и клиентите, с които работи и за които е дългогодишен и доверен бизнес партньор. В основата на новата кампания са залегнали ценностите, върху които Кока-Кола вече 55 години гради бизнеса си в България – качество, професионализъм, отговорност и доверие.

Кампанията „Магазинчето на квартала“ е част от усилията на Системата на Кока-Кола в България за подкрепа на местните общности в справянето с последствията от пандемията COVID-19. В рамките на тази подкрепа вече бяха дарени над 140 000 л. безалкохолни напитки и вода на медицинските работници на първа линия в 26 болници в страната и 330 възрастни хора чрез Социалния патронаж в Костинброд и Банкя, а благодарение на партньорството с верига магазини „Фантастико“, Столична община и други компании, социално слаби домакинства получиха 330 топли обяда. От средата на април над 270 предплатени рекламни пространства в страната бяха предоставени на Българския черв рвен кръст за дарителската им кампания „Заедно срещу COVID-19“.

Фондация Кока-Кола подкрепи инициативата „Обединена срещу COVID-19“, която към момента е набрала над 1 000 000 лева за борба с последствията от епидемията върху най-уязвимите групи в страната. Заедно с инициативата „Магазинчето на квартала“, до този момент Системата на Кока-Кола в България е допринесла с над 724 000 лева в подкрепата на общн

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg