EUR 1.9558
USD 1.6405
CHF 1.8066
GBP 2.1867
CNY 2.4940
you tube
mobile version

Академия за стартиращи предприемачи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Академия за стартиращи предприемачи

mail14:09 | 13.10.2020прегледи 807 коментарикоментари 0


Община Троян и Съвета на жените в бизнеса в България организират обучителен курс "Академия за стартиращи предприемачи" (BASE), съобщават от общинската администрация. Обучението ще е разделено по теми. Ще е с продължителност дванадесет седмици и ще започне от 4 ноември.
Лектори ще бъдат водещи иноватори, мениджъри и предприемачи от български и чуждестранни фирми. При срещата си с лидери в бизнеса, участниците ще могат да усвоят работещи практики, да се информират за проблемите в бизнеса и да се запознаят с устойчиви бизнес модели. От бъдещите предприемачи се очаква да вземат активно участие в отворени дискусии, да създадат бизнес симулации, да решават казуси и проблеми от сферата на бизнеса, да предложат бизнес идея и да разработят бизнес план.
Обучението в Академията ще завърши с представяне на бизнес идея под формата на проект. За най-добрите идеи ще бъде предоставена възможност да кандидатстват за награден фонд, осигурен от Фондация "Америка за България" и Съвета на жените в бизнеса в България.
Записването на желаещите за участие в Академията е до 20 октомври на електронния адрес на Академия за стартиращи предприемачи www.baseprogram.bg,при попълване на електронен формуляр и изпратен по електронна поща на Община Троян.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България на 60-то място в световния износ

11:05 | 06-08-20 | 691