EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Фирми: Козметика на Кауфланд, детски рецепти на Лидл

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Козметика на Кауфланд, детски рецепти на Лидл

mail13:01 | 23.05.2018прегледи 2416 коментарикоментари 0


Лидл България стартира нова инициатива в подкрепа на родителите в грижата за отглеждането на техните деца. Веригата, съвместно с шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, подготвя кулинарна книга с интересни рецепти, които родителите могат да използват в опитите си да осигурят балансирано хранене за своите деца. Консултант на проекта е проф. д-р Веселка Дулева, национален консултант по хранене и диететика.

Първата кулинарна книга за деца на Лидл България ще включва рецепти, подходящи за деца от 3 до 14 години, разработени от двамата шеф готвачи, които ще предложат не само привлекателни и вкусни, но и полезни за децата изкушения. Цялото кулинарно съдържание ще е съгласувано и одобрено от проф. д-р Дулева. Допълнително, в помощ на родителите, тя ще предостави и своите професионални съвети и полезна информация за пълноценно и балансирано детско хранене.

Освен професионалната гледна точка на експертите, компанията ще потърси помощта и на родителите, които отлично знаят кое е най-добро за техните деца. Предизвикателството, което Лидл България отправя към всички родители, е да споделят любимите рецепти на техните деца, които обаче са не само вкусни, но и подходящи за пълноценно и здравословно детско хранене. Сред тях екипът от експерти ще избере 15-те най-добри предложения, които ще станат част от кулинарната книга.

Събирането на рецепти от потребителите започва от 21 май и ще продължи до 10 юни на интернет страницата на инициативата www.lidl.bg/detskirecepti. Родителите, чиито рецепти бъдат избрани да станат част от кулинарното издание, ще имат шанс да ги приготвят заедно със своите деца под експертното ръководство на шеф Манчев и шеф Шишков, на специално организиран  кулинар лагер.

----------------------------

Kaufland пусна ексклузивна козметична линия bevola. Търговската верига вече предлага над 100 продукта от серията. За дамите собствената марка на Kaufland предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа. За най-малките представители на семейството се предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун. Всички продукти с марката са дерматологично тествани на глобално ниво.


Тагове: Kaufland, козметика
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg