EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Услугата „Енергиен доклад” популярна в общините

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Услугата „Енергиен доклад” популярна в общините

mail09:30 | 12.12.2011прегледи 323 коментарикоментари 0


Близо 70% от общините, обслужвани от EVN България, са се възползвали до този момент от услугата на дружеството „Енергиен доклад” за индивидуално консултиране на енергийното потребление на всеки обект. Това е сериозен ръст на интереса от страна на местните институции към услугата, като към момента броят на общините в Югoизточна България, които са се възползвали от услугата е 60, което е две трети от общините на територията, обслужвана от дружеството. Сред тях са Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Смолян, Пловдив. Услугата „Енергиен доклад” предизвиква голям интерес и сред стопанските клиенти на EVN България. Към момента броят на фирмите, които ползват енергийното консултиране на дружеството, е нараснал до 33.
Чрез услугата „Енергиен доклад” EVN България предоставя възможност на общини и фирми за по-ефективно контролиране на енергийните си разходи и по-добро планиране на бюджета. В същото време „Енергиен доклад” е иновативeн подход на EVN България в консултирането за повишаване на енергийната ефективност сред бизнеса и общините.
Ползвайки „Енергиен доклад” клиентите знаят точно за какво, кога и колко енергия консумират. Същевременно директното сравнение с разхода през предходните две години позволява навременното идентифициране на отклоненията в потреблението на клиентите и потенциала за спестяване. Услугата дава възможност за контрол на разходите, бюджетно планиране и мониторинг върху финансовите потоци, като по този начин е възможно да се предприемат ефективни коригиращи мерки към разумно използване на енергията.
„Енергиен доклад” е създаден специално за клиенти с по-голям брой обекти и съоръжения, снабдявани с електроенергия.
 


Тагове: ток, консумация
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg