EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

СУ"Св. Климент Охридски" - 162 незаети места

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

СУ"Св. Климент Охридски" - 162 незаети места

mail14:00 | 17.08.2012прегледи 1065 коментарикоментари 0


Третото класиране на кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е окончателно и след него остават 162 незаети места - 136 - в редовната форма на обучение, и 26 места в задочната форма. Това съобщиха от висшето училище.

Тези 162 незаети места са от обявените общо 5173 места за плановия прием в Софийския университет за новата учебна година, уточняват от СУ.

Всички кандидат-студенти, които са приети в желаната от тях специалност, трябва да подадат в отдел "Студенти" на съответните факултети необходимите документи за записване в тридневен срок - от 15 до 17 август, включително. Плащането на таксите за обучение се извършва в паричния салон на Ректората или по банков път. Едва след края на този срок за записване ще е ясно дали и в кои специалности остават незаети места, уточняват от висшето училище.

По закон деканските ръководства на всеки факултет сами решават дали да обявят допълнителен прием или ще прехвърлят незаетите места към магистърските си програми, съобщават от СУ.
Местата за допълнителния прием ще бъдат обявени от деканските ръководства на факултетите след 20 август, като от този прием ще могат да се възползват кандидат-студентите, чиито дипломи за средно образование не бяха изготвени в срок./Дарик
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg