EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Стекспо 2019" на 1 и 2 ноември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Стекспо 2019" на 1 и 2 ноември

mail07:30 | 01.11.2019прегледи 722 коментарикоментари 0


Най-големият бик, най-големият бургер, елитни животни и много атракции представя изложението "Стекспо 2019", което ще се проведе на 1 и 2 ноември в Международен панаир Пловдив, съобщиха от пресцентъра на изложбения център.
Четвъртото издание на форума събира професионалисти в сектора на животновъдството, фермери, ресторантьори, топексперти от Европа и САЩ. На изложението ще има близо сто елитни животни от различни породи и кръстоски говеда. "Стекспо" се организира от Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България /АРМПГБ/ с подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите.
За първи път ще бъдат показани и овце със съдействието на Асоциацията за развъждане на породата "Лакон" в България, която е съорганизатор на събитието. Тя представя овце от млечно направление, част от най-елитните чистокръвни животни от породата. За първи път идват и овце от единственото в България чистопородно стадо "Съфолк", се посочва още в съобщението.
В програмата са включени много лекции за хранене и размножаване на животни, поддържане на пасища, биотехнологии в животновъдството, приложение на Интернет и управление на фермата, както и открит урок за подготвяне на елитни екземпляри за изложби и аукциони.
Предвидени са също много атракции и забавления за малки и големи, като иновативно обучение по сноуборд, разучаването на различни видове скокове, ротации и трикове на батут и въздушна възглавница, ски-симулатор, музикална програма и други.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg