EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Световен форум за имоти в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Световен форум за имоти в София

mail13:50 | 31.08.2011прегледи 969 коментарикоментари 0


Международно утвърдени специалисти, мениджъри на чужди и родни компании, анализатори, преподаватели в големи европейски университети, представители на институции и инвеститори се събират в София, за да ще споделят своя опит, знания и идеи, свързани с бизнеса и инвестициите в недвижими имоти.
От 30 септември до 2 октомври 2011 г., в Шератoн София хотел Балкан ще се проведе съвместен международен бизнес форум: Европейски конгрес на FIABCI и 17-та Конференция на CEREAN.
Участниците са специалисти от всички сектори на бизнеса и инвестициите в недвижими имоти от Европа, Русия и САЩ.
Форумът ще представи възможности за инвестиции в България, както и възможност за създаване на стратегически бизнес партньорства на представените български и чужди компании.
Темата "Демографските тенденции в Европа - предизвикателства и възможности" фокусира вниманието върху демографските тенденции на континента, които поставят сериозни предизвикателства пред икономиките на европейските страни и пред инвестиционния процес в сферата на недвижимите имоти през следващите години.
Професионалната програма ще представи перспективите и възможностите за бизнес в сферата на недвижимите имоти, в контекста на демографските тенденции и миграционните процеси на европейския континент.
Лектори са известни международно утвърдени специалисти, мениджъри на компании, анализатори, преподаватели в големи европейски университети, които ще споделят пред участниците в конгреса своя опит, знания и идеи, свързани с бизнеса и инвестициите в недвижими имоти.
Организатори на конгреса са Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) и представителството на Международната федерация по недвижими имоти в България (FIABCI-България) .
Събитието протича с подкрепата на Министъра по управление на средствата от Европейския съюз, Томислав Дончев.
Повече подробности на : www.sofiacongress2011.org


 


Тагове: имоти, форум, София
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg