EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

С влак и метро до работното място + видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

С влак и метро до работното място + видео

mail06:58 | 01.02.2022прегледи 13560 коментарикоментари 0


В това видео ще ви представим метростанция „Горна баня“ през погледа на пътник. Ще ви запознаем с Деси, една прекрасна дама, която прекарва голяма част от деня си в пътуване от и до работното място. От нейната история ще разберете за ползите от изграждането на МС „Горна баня“ и свързването й с железопътния транспорт на страната. Как придвижването с влак и метро от и до новата метростанция позволи на Деси да прекара повече време с близките си? Каво е "транспортен хъб"? Отговорите ще разберете във видеото.

Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" 2014-2020 г. е насочена към развитието на основните видове транспорт – железопътен, пътен, воден, интермодален, както и на съвременните информационни системи за управление на трафика.

Проектите по нея се финансират от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз, както с национално съ-финансиране. Бенефициентите по програмата са държавните компании, отговорни за изграждане и поддръжката на големите инфраструктурни проекти в страната. Крайните ползватели на проектите по оперативната програма обаче са всички граждани и гости на Република България. 


Тагове: метро, влак, хъб
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg