EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:30 | 29.04.2014прегледи 1344 коментарикоментари 0


ЗАГРЕБ - Министър-председателят Пламен Орешарски ще бъде на официално посещение в Хърватия.

БРЮКСЕЛ - Ще бъде представен годишният доклад на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ).

МИНСК - Заседание на равнище държавни ръководители на Висшия Евразийски икономически съвет с участието на руския президент Владимир Путин, беларуския Александър Лукашенко и казахстанския Нурсултан Назарбаев.

ЛОНДОН - Започва двудневна среща за възстановяване на украинските активи, откраднати по време на режима на Виктор Янукович. Участват вътрешните министри на Великобритания, САЩ и Украйна - Тереза Мей, Ерик Холдър и Арсен Аваков.
- Европейският банков орган - ЕБО (European Banking Authority - EBA) ще представи сценариите по тестовите за устойчивост на банките в ЕС.
- Насрочена е стачка на служителите на лондонското метро в знак на протест срещу планираното закриване на 960 работни места.

БЕРЛИН - Германският канцлер Ангела Меркел ще се срещне с председателя на ЕК Жозе Барозу.

ВАРШАВА/МАЛБОРК - Френският министър на отбраната Жан-Ив Льо Дриан ще присъства на церемонията за посрещане в полската военновъздушна база в Малборк на четири френски самолета "Рафал", които ще участват в натовската операция по патрулиране на въздушното пространство на балтийските страни.

МАНИЛА - Завърша посещението на американския президент Барак Обама във Филипините, последна спирка от азиатската му обиколка.

ВАШИНГТОН - Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще произнесе реч по европейските въпроси в Атлантическия съвет. Речта ще е посветена на 65-годишнината на НАТО и на поредните разширявания на НАТО, както и на приемането преди десет години на група източноевропейски страни за членки на ЕС.

МАДРИД - Испанският статистически институт ще публикува данните за безработицата в страната през първото тримесечие, след като в края на 2013 година отчете, че 25,73 на сто от испанците са без постоянно препитание.

ВАШИНГТОН - Управлението за федерален съвет на САЩ започва двудневно заседание по паричната политика. Анализатори очакват, че централната банка ще продължи да се придържа към линията на постепенно намаляване на паричната си подкрепа за американската икономика, която стабилно се възстановява.

АНКАРА - Продължава посещението на германския президент Йоахим Гаук в Турция. Днес той ще открие заедно с турския президент Абдуллах Гюл турско-германски университет.

ЛЮБЛЯНА - Очаква се премиерът Аленка Братушек да обяви дали ще подаде оставка, след като загуби поста на председател на управляващата партия "Позитивна Словения".
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 911