EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нови шефове на ДФЗ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови шефове на ДФЗ

mail07:20 | 01.09.2014прегледи 1410 коментарикоментари 0


Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" освободи изпълнителния директор на Държавен фонд "Земеделие" - Разплащателна агенция /ДФЗ-РА/ Атанас Добрев. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.Д-р Лозана Василева е новият изпълнителен директор на
ДФЗ-РА. Д-р Лозана Василева е дългогодишен кадър от системата наДФЗ-РА. Тя е била директор на Областна дирекция ДФЗ гр. Пазарджик.
В петък са сменени и двама от тримата зам. изпълнителни директори на фонда. Освободена е зам. изпълнителната директорка Татяна Ангелова, която досега отговаряше за държавните помощи и програма САПАРД, съобщава вестник "Труд".

"Аз не съм присъствала на управителния съвет на фонда, защото по закон не сме членове на управата, но ме информираха след това, че съм освободена. Не мога да кажа защо моето отстраняване не бе съобщено на сайта на фонда. Аз съм в почивка, надявам се да науча повече в понеделник", казва пред изданието Ангелова.

Нейното място ще бъде заето от Иванка Багдатова, която до момента бе шеф "Инвестиционно кредитиране" в централата на фонд "Земеделие" в София.

Освободен е и зам. изп. директор Николай Дачев. Той до момента отговаряше за директните субсидии за ниви, плащани от ЕС. На негово място ще бъде назначен Живко Живков, който бе шеф на областната дирекция на фонд "Земеделие" във Велико Търново до януари 2014 г.

Поста си запазва единствено зам.-шефката на фонда Атидже Алиева-Вели. В момента тя отговаря за Програмата за развитие на селските райони.

Официално причините за всички смени във ведомството не са посочени.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg