EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нова сватбена колекция обувки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нова сватбена колекция обувки

mail19:25 | 18.05.2021прегледи 2238 коментарикоментари 0


Феерия от нежност, изящество, надежда и безупречна хармония – въплъщаващ в себе си амалгама от емоции, белият цвят отдавна заслужил реномето си на най-изтънчен в модната палитра. Разгръщащ красотата си през всички сезони, през пролетта и лятото, той се превръща в основен моден акцент и доминира в един от най-щастливите дни за всяка дама – нейната сватба. 

И докато всяка булка може да избира сред редица нюанси на белия цвят – кремаво, слонова кост, шампанско и пр. – с които да изрази личния си стил, Deichmann лансира своя собствена сватбена колекция, с която да подари автентичност, комфорт и стил на своите потребители. 

В специалното издание място намират разнообразни модели, подходящи за различните темпераменти и вкус!

И запомнете – по брачните друми се върви само с удобни обувки! 

Балерините – незаменимите пролетни обувки се завръщат в пленителни нюанси на бялото. Перфектни в комбинация с феерична рокля, балерините внасят нотка романтика във всеки аутфит!

Класическите обувки с висок ток са перфектно решение за всеки специален повод! От семпли и изчистени модели до неотразим шикозен дизайн с безупречни блестящи детайли, високите обувки са абсолютно задължителен компонент в гардероба на модерната жена. 

Любителите на effortless style могат да се насладят на разнообразни отворени модели с ток или равна подметка – възможностите са многобройни! А за почитателите на безапелационния комфорт – сникъри на платформа! Идеалните сватбени обувки за една незабравима вечер, те придават привкус на небрежност и стил! 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg