EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-ново в медицината на Булмедика/Булдентал

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-ново в медицината на Булмедика/Булдентал

mail11:45 | 16.05.2013прегледи 312 коментарикоментари 0


От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ.
Директни изложители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ са 184 производители, търговци и дистрибутори, които представят продуктите на 655 компании от 15 държави - България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и др.
57 са новите компании с дебют на изложението.
Медицински и дентални фирми от Република Южна Корея и от Италия за пореден път имат колективни участия на изложението.

БУЛМЕДИКА представя множество иновации – нови модели медицински апарати, техника, оборудване, софтуер и дигитални технологии, биохимични системи, реактиви, специализирани продукти за медицинската практика. С тях се постигат висока прецизност и сигурност в диагностиката, лечението, спешната помощ, в ортопедията и всяка оздравителна дейност.
БУЛДЕНТАЛ показва новости в зъболечението и зъботехниката – последно поколение дигитални системи, eргономично обзавеждане на зъболекарски кабинети и зъботехнически лаборатории, съвременни инструменти и материали, най-новото в имплантната индустрия, продукти за орална хигиена, работно облекло и др. Те осигуряват както голяма свобода на лекарите, така и комфорт за пациента.


Тази година Агенция Булгарреклама организира нова инициатива за здравните специалисти, които посетят БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. За тях има томбола с 5 парични награди, всяка на стойност от 3 хил. лв. Всеки спечелил може до 1 октомври т.г. срещу ваучер да закупи оборудване, материали и други продукти, предлагани от фирмите изложители (тегленето на томболата е на 17 май в 16 часа).
Страната ни за първи път е домакин на престижната 25-а годишна юбилейна среща на Европейското дружество по дентална ергономия (17 и 18 май). Партньор на събитието у нас е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.
Една силна традиция - симпозиумите на Dental Tribune Study Club, тази година е включена в програмата за трите дни на форума.
Dental Tribune Study Club Symposia се провеждат от 2006 г. и заемат централно място на всички основни дентални срещи и изложения по цял свят. Фирми изложители ще привлекат вниманието към своите продукти и услуги с презентации в рамките на един час. Те се провеждат в определена зона със 150 места (изложбена зала 4), което осигурява възможно най-ефективната среда за изява – близо до експонатите, в контакт с производители и търговци на техника и изделия от денталния бранш.
Еднодневният семинар ”Електронно здравеопазване – възможности за финанасиране на е-услуги в здравеопазването”, организиран от Фондация “Приложни изследвания и комуникации“ – партньор в европейската мрежа “ICT for AgeingWell”, поставя акцент върху подобряване качеството на живот на възрастните хора за достойно остаряване (16 май, семинарна зала на изложбена зала 2).
Мениджмънт на бедствията, оказване на първа помощ, програма “Домашни грижи” са част от инициативите и демонстрациите, които ежедневно ще организира Българският червен кръст (изложбена зала 2).
Националната пациентска организация и тази година е партньор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в безплатните изследвания за социалнозначими заболявания (измерване на дишането - 15 май, метаболитен синдром и измерване на сърдечносъдов риск - 16 май, хепатит В и С – 17 май) на всеки желаещ посетител (изложбена зала 2, от 10 до 16 часа).
От началото на 2013 г. Интер Експо Център-София разработва проект “Медиа зона” за всяко от провежданите изложения. В специално обособена зона се организират индивидуални разговори – интервюта с участници в инициативите. Компаниите имат възможност директно да представят продуктите и услугите, с които участват в специализираните изложения.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е отворена за посетители от 15 до 17 май 2013 г. от 10 до 18 часа.
EconomyNews.bg е медиен партньор на изложението.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg