EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Наградени банкери

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Наградени банкери

mail11:10 | 08.12.2022прегледи 881 коментарикоментари 0


За постигне на висок растеж тази година вестник "Банкер" връчи приза "Банкер на година" на главния изпълнителен директор и председател на Управителния съвет (УС) на "Пощенска банка" Петя Димитрова. Тя каза, че тази година е изключително успешна за банката. Димитрова се надява, че през следващите години финансовата институция ще продължи да се разраства още повече.

Вицепрезидентът Илияна Йотова, която връчи наградата на Димитрова, изтъкна, че изпълнителният директор на "Пощенска банка" е успяла да осигури над 100 международни награди, което е голяма атестация за сигурност, стабилност, развитие и успех. 

Наградата "Банкер на годината" бе връчена и на члена на УС и изпълнителен директор на ДСК Дияна Митева. Тя благодари за наградата на екипа на вестник "Банкер", на ДСК, както и на доверието на клиентите към банката.

Служебният заместник министър-председател по управление на европейските средства Атанас Пеканов, който връчи наградата на Митева, счита, че банковият сектор работи в защита на обществото. Той е уверен, че това ще продължи и напред.

"Банкер на годината" стана и председателят на УС и главен изпълнителен директор на "КБС Банк България" и ОББ Питър Рубен. Финансовата група, която той управлява, не възнамерява да се откаже от клоновата си мрежа.

Главният оперативен директор на "ТИ БИ АЙ Банк" (TBI Bank) Николай Спасов също бе отличен с наградата "Банкер на годината". Той благодари за наградата и на екипа на банката.

Служебният министър на електронното управление Георги Тодоров поздрави екипа на "ТИ БИ АЙ Банк" за цялостната организация на кредитната институция.

За постигне на забележителни успехи в дигитализацията и алтернативните канали на обслужване бе отличен главният изпълнителен директор и председател на УС на Първа инвестиционна банка Никола Бакалов, който посочи, че държи много на обратната връзка с клиентите на банката.

Директорът на Корпоративни продажби на "Виваком България" Никола Гечев, който връчи наградата, каза, че банковата система е в началото и в края на всички икономически процеси и дигитализацията е нейното бъдеще.

По време на церемонията служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев заяви, че държавата "работи на пълни обороти", въпреки че управлява служебен кабинет. Той посочи, че служебният кабинет одобри ресурс от структурните програми на Европейския съюз в общ размер на 14 млрд. лева. "Планът за възстановяване и устойчивост работи." 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg