EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Добрев представя България в Япония

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Добрев представя България в Япония

mail14:45 | 13.12.2012прегледи 373 коментарикоментари 0


Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще представи инвестиционните възможности на страната ни на форума "Инвестирай в България". Събитието, организирано от Българската агенция за инвестиции съвместно с Българско-японския икономически съвет, Токийската търговско-промишлена камара и Японската организация за външна търговия, ще се проведе на 14 декември в Токио.
В рамките на визитата Делян Добрев ще се срещне със зам.-министъра на икономиката, търговията и индустрията на Япония Нобухико Сасаки, с представители на Японската банка за международно сътрудничество, както и с японски туроператори.
Министър Добрев ще участва и в пленарната сесия на министерска конференция по ядрената безопасност, организирана от Министерството на външните работи на Япония и Международната агенция за атомна енергия.
По време на посещението си в Япония министър Добрев ще бъде придружен от бизнес делегация, в която са включени представители на фирми от хранително-вкусовата промишленост, козметиката, машиностроенето и др.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg