EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Магистралите при Станишев нямат "дясна лента"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Магистралите при Станишев нямат "дясна лента"

mail17:29 | 15.07.2011прегледи 668 коментарикоментари 0


Откъс от стенограмата на заседанието на МС от сряда, 13 юли 2011 година.

Б. Борисов: Сутринта гледах за пътя "Маказа". Той се е нагънал, свлечен. Ще мине време и Станишев ще каже: Той открива наш обект всъщност, както беше и "Люлин”, както беше и "Дунав мост". Заведете журналистите да видят какво са ни оставили, за да знаят всъщност, защото дори там, където са пипнали нещо, сещам се и за "Хаинбоаз" как го бяха направили без разрешение, без нищо, та се налагаше да спираме едната лента.
За бул. "Цариградско шосе”, което все още е най-равното в София, на мен ми направиха кампания за Цариградско море ли беше, вълни ли – не си спомням вече. То е най-ранното. Даже не знам дали са го платили, защото аз не го плащах дори. А това цунами, което представлява асфалтът на този проект, не знам как да го кръстят. Те имат цели отдели пиари, които работят с такава черна кампания, да му измислят едно име на тези нагънати шосета, които са ни дали.
Р. Плевнелиев: Много ни се ядосват за рязането на лента господин премиер, но има още една лента, подготвяме за края на месец август и тя е за "Марица” съществен участък.
Б. Борисов: За тези 8 километра ли?
Р. Плевнелиев: За тези 4 километра истинска, чисто ново строителство магистрала, а останалите 8 километра са там където 31 години са строили и са пропуснали да направят дясната лента, иначе са строили магистрали.
Б. Борисов: Е, сега, на Станишев магистралата няма дясна лента, тя е само лява лента, но левият уклон не може човек да го измести. Левият уклон си е ляв уклон. То си идва на човек отвътре.
 


Тагове: стенограма, МС
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1039