EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Лятна ваканция – къде, кога и колко ще струва?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Лятна ваканция – къде, кога и колко ще струва?

mail09:05 | 27.06.2019прегледи 1737 коментарикоментари 0


Българското Черноморие предлага разнообразно хотелско настаняване – от по-скромни квартири, подходящи за всеки джоб до 5-звезден лукс.

На север – в красивия Балчик, можете да отседнете на цени от 15 евро за двойна стая, а в популярния курорт Златни пясъци, можете да се настаните в 5-звезден комплекс с включена закуска на цени от 86 евро за нощувка за двама.

В морската столица Варна, дори през месец август, когато цените са най-високи, настаняването започва от 18 евро за двойна стая.

На юг, Созопол посреща своите гости на цени от 20 евро за двойно настаняване, цените в Дюни започват от 25 евро, а 5-звезден хотел в Слънчев бряг на база All Inclusive ще ви струва около 90 евро за двама.

Софиянци, които искат да стигнат по-бързо и удобно до морето, могат да избират между полети до Варна и Бургас на цени, започващи от 60 евро за двупосочен билет.

Ако планирате да прекарате ваканцията си в съседна Гърция, освен Халкидики, най-изгодно ще ви излезе да посетите Атина с цени за двупосочни самолетни билети, започващи от 21 евро. Полетите до Каламата, Пелопонес започват от 33 евро за двете посоки през юли, а до Хания – от 50 евро. Нощувките в Гърция започват от 20 евро.

Ако сте от хората, които не могат да си почиват дълго време, излежавайки се на плажа, а предпочитат по-скоро екскурзиите, експертите препоръчват Рим, Венеция и Берлин като изгодни дестинации за летния сезон с цени на билетите, започващи от 50 евро.

Без значение дали сте избрали да почивате в България или чужбина, не оставяйте планирането и избора на дестинация и хотел за последния момент. Навременното резервиране ще ви даде повече опции, както и доста по-изгодни цени, коментират от eSky.

 


Тагове: ваканция, цени
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg