EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Индийски екшън се снима в Перник

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Индийски екшън се снима в Перник

mail11:20 | 10.03.2016прегледи 760 коментарикоментари 0


В Перник пристига целият снимачен екип и актьорският състав за заснемането на индийския игрален филм "Шивай", съобщи общинският пресцентър. Снимките на екшън-драмата ще продължат четири дни в емблематичната сграда на Двореца на културата. Пространството пред него също ще се превърне в снимачна площадка.
Община Перник е подписала договор с компанията "Булмастер" ООД за осъществяване на продукцията.
За заснемането на лентата община Перник ще получи 10 000 лв. наем, на Двореца на културата ще бъде направено дарение 5000 лева.
Действието на филма се развива в България и в Индия. Продукцията няма да е типичната боливудска приказка с танци и песни, а истински екшън със сцени на отвличания и преследвания. Главната роля е поверена на един от най-богатите и обичани актьори на Боливуд - Аджай Девган. Той самият режисира и лентата. В "Шивай" участват и трима български актьори - Ивелина Иванова, Владимир Колев и Мирослав
Кашов. Те са били в Индия, за да заснемат някои от сцените.
У нас индийската мегапродукция се снима в няколко български града. Боливудската камера вече е запечатала красотите на Родопите край Девин и Триград. След снимките в Перник екипът ще се прехвърли в столицата и после ще се отправи към Банско. На готовата филмова лента ще има кадри и от пещерата Проходна. Очаква се есента филмът да се завърти по световните екрани.

 

 

 

 


Тагове: Перник, снимки
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg