EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Еurosport рекламира Банско

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Еurosport рекламира Банско

mail09:30 | 21.01.2012прегледи 563 коментарикоментари 0


От 21 януари до 24 февруари 2012 г. МИЕТ ще осъществи рекламна кампания за Банско по паневропейския тв канал Евроспорт. Поводът са стартовете от Световната купа по ски в курорта. Тази година там ще се състоят четири състезания за ценния приз – две за мъже и две за жени. На 18-19 февруари ще се проведе гигантският слалом и слаломът при мъжете, а на 25-26 февруари е спускането и супергигантският слалом при жените. Такава поредица се случва тук за първи път. Целта на рекламната кампания е да разшири информацията за страната ни като модерна ски дестинация и за българските зимни курорти, които предлагат изгодни и качествени условия за активен отдих и спорт.
В рамките на кампанията са предвидени излъчвания на 30-секунден клип за Банско по каналите Евроспорт и Евроспорт 2.
Ще бъдe излъчена и четириминутна програма за благотворителното ски шоу за деца в неравностойно положение, което ще се проведе на 28 януари на Бъндеришка поляна под патронажа на принца на Монако Албер Втори.
Кампанията включва и поставяне на рекламен банер на сайта на Евроспорт и на приложенията за iРhone. Екип на телевизията ще заснеме и двеминутен репортаж за Банско, който ще бъде излъчен трикратно в предаването “Confidential” по Евроспорт.
Широкият отзвук в света от стартовете за Световната купа при мъжете през 2011 г. в Банско и събраната аудитория от 200 млн. зрители повиши разпознаваемостта на България като туристическа дестинация. Градчето влезе в топ 5 на световните зимни курорти, които ще са домакини на по два старта за Световната купа по ски при мъжете и жените през сезон 2011/12.
Също през тази година Пампорово ще приеме слаломите за Европейската купа за мъже на 12-13 февруари.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg