EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Волф Тайс разширява офиса си в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Волф Тайс разширява офиса си в София

mail15:00 | 10.01.2011прегледи 3880 коментарикоментари 0


Една от водещите адвокатски кантори в Централна и Югоизточна Европа - Волф Тайс обяви значително разширяване на офиса си в София с включването на управляващия партньор на DLA за България Анна Ризова и екипа й от 11 адвокати в състава на Волф Тайс от 1 януари 2011 г.
"Предвид целта ни да подсилваме вече съществуващите ни офиси и да разширяваме присъствието си в Централна, Източна и Югоизточна Европа, решението на DLA Piper да се изтегли от българския пазар беше идеална възможност за нас. Така добавяме група от адвокати с умения и опит на високо ниво към сегашния ни екип в България", заяви Ерик Щегер, партньор и говорител на борда на директорите на Волф Тайс.
Волф Тайс отвори свой офис в България през 2008 г., управляван от партньора Ричард Клег, който работи в България от 2002 г. Българският екип работи за някои от най-големите и международни клиенти и им предоставя правни услуги във всички сфери на публични и частни корпоративни дела, сливания и придобивания, банки и финанси, недвижими имоти, енергетика (включително и ядрена), телекомуникации, както и по регулаторни въпроси и обществени поръчки.
Волф Тайс има дълга история в привличането на адвокати от т.нар. група Magic Circle (петте адвокатски кантори, считани за най-елитни в Лондон), както и от други водещи кантори. През 2004 г. кантората погълна бившия офис на Allen & Overy в Тирана, Албания. През 2006 г., екип от бивши адвокати на Clifford Chance, воден от Золтан Фалуди, се присъедини към Волф Тайс, за да основе офиса на фирмата в Будапеща. През 2008 г. американският топ адвокат Роналд Гивън, който работи близо 30 г. в глобалната фирма Mayer Brown, оглави офиса на Волф Тайс в Загреб.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg