EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Вл.Михов - новият изп. директор на JTI България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Вл.Михов - новият изп. директор на JTI България

mail12:45 | 09.10.2012прегледи 1399 коментарикоментари 0


От началото на октомври т.г. Владислав Михов управлява бизнеса на Джапан Табако Интернешънъл (JTI) за България. Досегашният мениджър за страната Чарлз Кънингам-Рийд ще ръководи функцията „Потребителски и търговски маркетинг“ за Румъния, България и Молдова. JTI е водеща международна тютюнева компания, която предлага марките си в над 120 страни в света.
Владислав Михов e първият българин, който оглавява дейността на компанията у нас. Той има над 20-годишен опит в местната и международна цигарена индустрия. Работата му в сектора започва през 1992 г. като “Супервайзър национални продажби” в RJ Reynolds. Назначен е за мениджър за България на компанията през 1996 г. В периода 2000-2008 г. отговаря за доставката на марките на JTI за безмитния пазар у нас и участва в различни проекти за бизнес развитие в други страни. През 2008 г. става търговски директор на JTI България.
„Наш основен приоритет ще бъде да продължим да инвестираме в нашите марки и нашите служители“, каза Владислав Михов. През последните месеци компанията намали цените за българския пазар на две от водещите си глобални марки – Camel и Winston. JTI предлага у нас и Sobranie, LD, More, Benson&Hedges и Old Holborn.
„В България средната продажна цена на кутия цигари представлява най-голям процент от дневния разполагаем доход на потребителя в сравнение с всички страни от ЕС. Това прави работата в сектора изключително предизвикателна и интересна“, добави Владислав Михов.
Българският пазар на тютюневи изделия е един от най-конкурентните в света заради големия брой водещи глобални компании и местни производители, които оперират на него.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg